Válassza ismét a jobb agyféltekés rajzoktatást!

Ha jobb agyféltekés rajzolást tanulnál, gyere hozzánk! A legtöbb rajztanár és rajztankönyv-szerző így szól a tanítványaihoz: „nézd a dolgokat más szemmel!”, még azt is mondják „tanulj meg látni!” A probléma az, hogy ezt a más látásmódot legalább olyan nehéz elmagyarázni, mint azt, hogy hogyan egyensúlyozzunk a biciklin. Rajztanárunk ezt jól tudja, tanulj te is nála!

Halász Péter – jobb agyféltekés oktatás!

A Halász Péter rajzoktató, pontosabban a jobb agyféltekés rajzoktatás nagymestere. Téged is megtanít a rajzolás mikéntjére, és ennek révén az agyad jobb agyféltekét is megdolgoztatod. Ennek révén ötletesebb, találékonyabb leszel. Ne várj sokáig, iratkozz fel már a mai nap során tanfolyamunkra, amely most is indulni fog. Klikk ide most!

Joico oktatásra szeretne jelentkezni?

Az oktatás keretein belül kontyfésülő tréningünkre várjuk szeretettel az érdeklődőket. Nem minden fodrász kontyfésülő bajnok, de minden kontyfésülő bajnok fodrász. Ez a tréning Magyarországon egyedülálló kontyoktatás. Step by step, azaz lépésről lépésre való oktatás keretein belül nyerünk bevezetést a kontyfésülés rejtelmeibe. Aktuális divatirányzatok, alkalmi és extravagáns stílusoknak megfelelő formák bemutatása babafejen.

Profi tangó tánctanfolyam nálunk

A tangó az egyik legérzékibb tánc, nem hiába mondják, hogy az egyik legnehezebb is. Sok időbe telik elsajátítani azt a kifinomult mozgást, mellyel szó szerint izzik, szikrázik a levegő a teremben. Ha szeretné elsajátítani ezt a táncot és jó tanárokat kapni, akkor iratkozzon fel hozzánk a tánctanfolyam tangó tagozathoz. Várjuk jelentkezését!

Iratkozz be a legjobb tánctanfolyamra!

Egy komolyabb tánctanfolyam során az ember minden olyan fontosabb táncelemet eltanulhat, amely által a legnehezebb lépéseket is el lehet sajátítani. Nem szabad megijedni az első órákon, amikor minden olyan újnak és nehéznek tűnik. Épp ekkor kell erőt meríteni, figyelni, s abból biztos meg lesz a lehető legjobb eredmény is a tánctanfolyamot illetően!

Valóban hasznos a felvételi

A diákok többsége nem tartja hasznosnak a felvételiket, mivel úgy gondolja, hogy azok csak fölösleges vizsgáztatások. Pedig ez nincs így, mivel a felvételi nagyon hasznos. Ennek alapján tudják eldönteni a vizsgáztató tanárok azt, hogy a jelentkező diák érdemel e tandíjmentes helyet és a továbbiakban képes lesz a ráháruló feladatoknak megfelelni.

Színvonalas GKI tanfolyamokat indítunk!

Színvonalas GKI tanfolyamok érdekében keressen fel minket akár az interneten is, és meglátja, hogy amennyiben minket választ, a legjobb és legpontosabb oktatáson vesz részt. A tanfolyam elvégzése után ön is rájön, hogy minél jobban képesített, annál könnyebben elhelyezkedhet a továbbiakban. Ha tehát egy biztos jövőt szeretne, akkor keressen fel minket!

Edenred, az iskolakezdés időszakára

Miért ne tehetné meg azt, hogy a gyerekének márkás kellékeket vásárol az iskolakezdésre, amikor megteheti? Tegye is meg és emellett még más lehetőségeket is kínál a gyerekes szülőknek az Edenred. Az Edenred az iskolakezdés segítője. Így minden gyerek számára egy kicsivel több lehetőség adódik, mint ami ez nélkül lenne. További részletekért a weboldalunkon nézhet körül, ahol további lehetőségekről olvashat.

Iratkozz be nálunk egy targonca tanfolyamra!

Építkezni mindig is fognak, míg világ a világ, épp emiatt ha a targonca tanfolyamon veszel részt, egy jó szakma lesz a kezedben. Mi rendszeresen frissítjük oldalunk és könnyen használható felülettel álluk rendelkezésedre, így te egyszerű módon megtalálod a neked való képzést. Tekintsd meg remek oldaluk már a mai nap és válassz minket! Kiváló targonca tanfolyam itt!

Okj képzések egy jobb jövőért

Kérdezz minket bátran, ha az okj képzések terén úgy érzed, hogy vannak olyan dolgok, amelyek nem tiszták és amelyekre választ szeretnél kapni. Egy dolog fontos: egy képzésre Neked is szükséged van, hiszen ahogy a nevében is benne van, képeznünk kell magunkat, hogy valamilyen képességeket elsajátítsunk és egy értékesebb emberekké váljunk.

Játékos gépírás tanulás – Billentyűkalauz

A Billentyűkalauz egy hatékony gépírás oktató szoftver, célratörő tematikával. Miben más, mint a többi, hasonló oktatóprogram?
A Billentyűkalauz leckéiből hiányoznak a megszokott, unalmas, monoton “as fs ad fs” és hasonló gépelési feladatok. A program adatbázisából véletlen szerűen kiválasztott, értelmes szavakból összeállított leckék, gyakorló játékok és részletes fejlődési statisztika segíti a tanulást.
Nincs két egyforma lecke, ami egyrészt a monotonitás ellen is kitűnő eszköz, másrészt rákényszeríti a tanulót arra, hogy a képernyőt figyelje.
A statisztika modulban nem csak a gépelési sebesség növekedése követhető nyomon az első pillanattól kezdve, de részletes, betűnként megjelenő hibakimutatás jelzi azokat a billentyűket, amelyek leütésére kiemelten oda kell figyelnie.
Kezdje el a gépírás tanulást még ma a letölthető próbaverzió segítségével és három lecke áll rendelkezésedre teljesen ingyen, hogy eldöntsd, tovább folytatod-e!

Linkkatalógus keresések:

Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola az egyik legnagyobb főiskola Magyarországon. A főiskolán 4 képzési terület: Kommunikáció, Üzlet, Turizmus és a Művészet szakjai között válogathatsz. Miért érdemes a BKF-et választani? Több mint 1750 gyakorlati hely közül választhatsz Magyarországon és külföldön. A főiskolán végzettek 36%-a már a tanulmányai alatt munkát talál magának, további 55% pedig a diplomázást követő 3 hónapon belül elhelyezkedik. Egyedülálló szakirányok is találhatóak nálunk pl.: Közösségi média szakirány a Kommunikáció és médiatudomány alapszakon; UNESCO Világörökség színhelyek turisztikai menedzsmentje szakirány a Turizmus-menedzsment mesterszakon, amit a BKF-en kívül csak a párizsi Sorbonne diákjai tanulhatnak. Nagy hangsúlyt fektetünk a kreativitás fejlesztésére is. Ugyanis az ötletszintű kreativitás tanítható. Nem egyformán jó benne mindenki, de arra azonban törekedhetünk, hogy jobbak legyünk. A kreatív gondolkodás fejlesztésére több eszközünk is van. Ilyen például az egyedülálló tréningrendszer, a Tehetség-műhelyek.

Nyelvtanulás online

Szeretne könnyedén elsajátítani egy nyelvet? Nem akar könyvekkel bajlódni és órákon át kínlódni? Professzionálisan szeretne beszélni angolul, németül, spanyolul esetleg olaszul? Nézzen fel a nyelvtanulas.yellpen.com weboldalára és tanuljon nyelveket online! Ha egy olyan weboldalt keres, ahol végre megtalálja azokat a technikákat és tippeket, amikkel felgyorsíthatja a nyelvtanulást, akkor nézzen be hozzánk! Rengeteg linket összegyűjtöttünk mindenféle kategóriában ami a nyelvtanulással kapcsolatos. Úgy véljük, hogy nálunk Ön is biztosan megtalálja, amit keres. Körülbelül 80 000 weboldal közül válogathat, témákra és kategóriákra bontva. Körülbelül 5000 olyan kategóriából, amik garantáltan megkönnyíthetik a nyelvtanulást. Az oldalon szereplő nyelvtanulással kapcsolatos technikák leírásai még tovább növelik nyelvtanulása hatékonyságát. Reméljük tudunk ezzel segíteni Önnek is. Sok sikert a nyelvtanuláshoz!

Linkkatalógus keresések:

Társastánc tanfolyamok, magánórák

Várjuk szeretettel a jelentkezőket folyamatosan induló kezdő felnőtt társastánc tanfolyamainkra az alábbi településeken: Budaörs, Biatorbágy, Páty, Érd, Gödöllő, Tata, Tatabánya, Dorog. kezdő társastánc tanfolyamainkon való részvételhez nem szükséges előzetes tánctudás, mivel teljesen az alapoktól indulunk. Sokan érzik úgy, hogy nem biztosak abban, hogy ez nekik menni, őket arra biztatjuk, hogy nyugodtan jöjjenek el egy kezdő tanfolyam első órájára és próbálják ki, hogy milyen is a tánctanulás nálunk! A tanfolyamok mellett természetesen lehetőség van magán táncóra keretében való tanulásra is, akár az Ön otthonában is. Az sem akadály, ha nincs táncpartnere, mi erre is kínálunk megoldást! Ha csak reggel, délelőtt vagy hétvégén ér rá, esetleg mindig más időpont lenne jó, ez sem lehet akadály! Ha tánccipőre, táncos könyvre, filmre, táncoktató dvd-re lenne szükség, webáruházunkban széles kínálat közül választhat!

Reiki Tanfolyam – Jikiden Reiki

A Reiki testi-lelki egészséget megőrző és helyreállító energia átadással történő gyógymód és életforma, melyet a reiki szemináriumainkon sajátíthatsz el. Ezen készség birtokosakén hatékonyan támogathatod önmagad és szűkebb-tágabb környezetedben élők egészségének megőrzését, helyreállítását. A Jikiden Reiki a reiki tradicionális és szisztematikus tanításaként ismert módszer, melyet Japántól, Európán át, az amerikai kontinensig számos országban oktatnak egységes tananyag és magas színvonal mellett. Jikiden Reiki tanfolyamaink min. 2 fő jelentkezése esetén indulnak nemcsak Budapesten, hanem az ország több pontján, igény szerint. Végzett hallgatóink számára rendszeres gyakorlásokon biztosítunk további elmélyedést a módszerben. Itt is igaz, hogy minél többet gyakoroljuk a reikit, annál hatékonyabban lehet azt használni. A Jikiden Reiki hatékonyságáról bárki meggyőződhet nyitott napjainkon, kipróbálva a módszert. Nem baj ha nem hisz az energiával való gyógyászatban, hisz a reiki nem hiten alapuló alternatív gyógymód. A kezelések után van lehetőség a módszer gyökereiről, működésének elvéről is kérdezni gyakorlott kezelőinktől, oktatóinktól. Várjuk önt is ingyenes bemutató kezeléseinkre!

Műköröm tanfolyam

Ha műkörmös szeretnél lenni és azt szeretnéd, hogy érted versenyezzenek a műkörmös tanfolyamot tartó cégek, akkor itt a helyed. Nem kell mást tenned, mint ingyenesen mindenféle megkötés nélkül jelentkezned a lakóhelyed vagy ahhoz legközelebbi városban, településen az alap műkörmös képzés, vagy a díszítő tanfolyamok egyikére. Jelentkezni nem csupán a nagyobb városokban van lehetőséged, de már több kisebb településen is. Ezek után válogathatsz a a műkörmös tanfolyamok közül, amelyik számodra a legmegfelelőbb lesz. Miért is jó ez neked? Mert nem kell majd sokat utaznod a műkörmös tanfolyamra, valamint itt te választasz hol szeretnél tanulni. Ingyenes, s csupán egy egyszerű és gyors jelentkezési lapot kitöltve te is megkezdheted ennek a szép szakmának a kitanulását. A tovább tanulásnak is van nálunk helye, hiszen ez a szakma megköveteli a folyamatos képzést, s neked pedig sikereket jelent majd a jövőben,hiszen elindíthatod saját vállalkozásodat, ebben a szép szakmában.

Life long learning – tanuljon mondjuk idegen nyelvet!

Nem azért, hogy megértse a cikk címének első felét – azt alább olvashatja a zárójel előtt, idézőjelek között! Hanem azért, hogy más szövegek megértése se jelentsen gondot. Értékesebb munkavállaló lesz nyelvtudással, és a világ is kinyílik Ön előtt. Manapság az “egész életen át tartó tanulás” (Life long learning) rendkívül divatos fogalom a humánerőforrás-fejlesztésben és az oktatásügyben az Európai Unióban. Tanulni sohasem késő, tartja a régi mondás, és ez igaz a nyelvtanulásra is. Ma Magyarországon a felnőttkori tanulásban résztvevők aránya viszonylag alacsony, pedig csak ennek révén lehetünk biztos szereplői a munka világának. A magyar lakosság idegennyelv tudása az európai átlag alatt van, így ezen a téren is van bőven fejleszteni való. Járjon utána, az Ön munkahelyén milyen lehetőségek vannak tanulásra. Ha nincs még nyelvoktatás, ajánljon minket! Pentachord, a céges nyelvoktató – www.pentachord.eu Ön munkáltató? Minden cégnek fontos, hogy jól képzett dolgozói legyenek. Ugye, Önnek is? Ha dolgozói a képzettségüket a munkáltatónak, vagyis Önnek köszönhetően szerzik meg, a cég iránt sokkal elkötelezettebb munkavállalói lehetnek. Az oktatás költségeit elszámolhatja a cég, de szakképzési hozzájárulásból fizetve a kiadások jelentősen csökkenthetőek, vagy akár lenullázhatóak. Oktassa Ön is dolgozóit idegen nyelvre a Pentachord segítségével! Kérje árajánlatunkat: info@pentachord.eu

Érettségi tételek és érettségi feladatok

Érettségi, a szó mely hallatán minden diák gyomra összeszűkül. Mi tudjuk az igalomra a legjobb receptet: a tanulást. Igaz, tanulni mi sem tudunk helyetted az érettségire, de van néhány dolog, mellyel segíteni tudunk. Érettségi tételek melyek a szóbelin lesznek hasznodra. Kidolgozva, több tantárgyból publikálunk tételek folyamatosan, azért, hogy minden igényt kielégíthessünk. Történelem, irodalom, kémia, biológia, földrajz, informatika és még sorolhatnánk, számtalan tantárgy kidolgozott tételei várnak rád. A kidolgozott érettségi tételek mellett mi az írásbeli fronton is a segítségedre leszünk. Előző évekből érettségi feladatok illetve érettségi feladatsorok tölthetőek le portálunkról, természetesen ingyen. Innentől kezdve már csak rajtad múlik minden. Ha szeretnéd bekalibrálni, hogy ahhoz, hogy az áhított egyetemre bejuss mennyire kell jól megírni az érettségit, használd felvételi pontszámító kalkulátorunkat.

Linkkatalógus keresések:

Angol szójátékok

Tudtad, hogy az angolok szerint a spirálfúró inkább egy agárkutyára hasonlít, mint egy kígyóra? Tudtad, hogyan foglaltak el egy várat az angolok a vízszerelő segítségével, akinek volt egy spirálfúrója? Tudod, hogy miért mozgatja az angol S alakban a kamerát? Tudtad, hogy miért nem eszik müzlit az angol kutyája? Tudtad, hogy a cowboyok a teheneket használták esernyőként? Tudtad, hogy a web a mutatóujjad és a hüvelykujjad között van? Tudod, hogy a legegyszerűbb megkülönböztetni a loose és a lose szavakat? Mit csinál az angol boxoló, amikor székrepedése van? Hogyan lehet nyírógéppel adatbázist kezelni? Milyen művésznevet fog választani a magyar paraszt, ha világhíres lesz? Tudtad, hogy mit jelent Anne Frank neve angolból magyarra fordítva? Ezekhez hasonló kérdések sokaságára kapod meg a választ a blogomban, és ezt a sok őrültséget mind azért találtam ki, hogy könnyebben menjen az angol nyelv tanulása.