Szerverekkel foglalkozó oldal

Mindenki számára fontos, hogy számítógépének adatai nem sérüljenek, ne tűnjenek el, vagy elérhetőek legyenek. Ezért használnak a vállalatok is szerver gépeket, azonban itt sem mindegy, milyen céllal vásároljuk meg vagy béreljük ki valamelyiküket. Számos típusú és konfigurációjú szerverrendszer létezik már, a szerverszolgalat.hu oldalon pedig részletes leírás található mindegyikről. Érdemes hát ellátogatni oldalunkra minél előbb, minél több infóért!

Domain regisztrálás velünk egyszerűen

Domain regisztrálás a legjobb áron! A legjobb ajánlatokat keresed ezen a téren? Ha igen, akkor látogass el internetes oldalunkra, ahol megtalálod. Mi a legnépszerűbb domain nevek regisztrálását végezzük nemzetközi szinten. Cégünk megbízható szolgáltatásokat kínál megfizethető áron, így sokat megspórolhatsz. Ne habozz, kattints ide és használd ki a lehetőséget még ma!

Nemzetközi domain regisztráció cégünknél!

Nemzetközi domain regisztráció alacsony áron? Tőlünk megkapod, látogasd meg internetes oldalunk, ahol a legjobb szakemberek várnak rád és a legjobb domain neveket is csak itt találod meg. Remek referenciákkal és szuper akciókkal várjuk az ide betérőket. Ne várj sokáig, nézz szét remek internetes oldalunkon és tudj meg többet már ma!

Mi tudunk ingyen tárhelyet biztosítani neked!

Szeretné megnyitni a nagy beruházását az interneten, de nem tudja melyik szolgáltató válassza? Akkor lépjen fel ön is az oldalunkra, mert itt megtalálja a legjobb ajánlatot! Most akár ingyen tárhelyet is biztosítunk önnek 50 MB tárterülettel! Látogassa meg az oldalunkat, mert itt még többet megtudhat a szolgáltatásainkról, az ajánlatainkról!

Könnyen és gyorsan bérelhetsz virtuális szervert!

Infókommunikációval a rendelkezésedre álló  virtuális szerver bérlést biztosító profi csapatot keresed? Látogass el már ma oldalunka és itt megkapod ezt kimondottan alacsony áron. Velünk biztosan mg leszel elégedve, mi kizárólag modern technológiát használunk és kínálunk neked. Látogass el már ma oldalunkra és válassz minket már a mai nap során!

Bérelj szervert még most akciósan!

Szuper szerver bérléssel a rendelkezésedre álló csapatot keresel? Látogass el weboldalunkra és tőlünk megkapod, itt minden munkatársunk informatikusi diplomával rendelkezik és a legjobbak közt van a szakmájában. Itt nem csak bérelhetsz, de sajátodat hostinba is adhatod alacsony havidíjjal. Ne várj tovább, nézz be már ma oldalunkra és válassz minket!

Itt olcsón elérhető a szerver hosting szolgáltatás!

Biztonságos környezetbe helyeznéd saját szervered? Látogass el internetes oldalunkra és tőlünk megkapod ezt az úgy nevezett szerver hosting szolgáltatást is. Itt lesz a lehető legjobb helyen a számítógéped, mivel mi non stop figyelünk rá, mind ezt alacsony áron kínáljuk neked. Ne várj holnapig, látogass el remek oldalunkra már a mai nap során és válassz minket!

Könnyen használható a hírlevél tárhely

Sokan vannak azok, akik félnek kipróbálni egy új számítógépes szolgáltatást, mert attól tartanak, hogy túl bonyolult, és nem fogják tudni megfelelően használni. Egyszerű a hírlevél tárhely kezelése, ezért bátran rendelje meg. Ha fennakadásba ütközne az alkalmazása során, akkor bármelyik munkatársunk szívesen segít Önnek. Béreljen egyet, és tesztelje le a működését!

Webtárhely

Tartani kell a lépést a rohamosan változó, fejlődő világban, így elengedhetetlen, hogy az interneten is képviselve legyen. A webtárhely akkor tökéletes, ha viszonylag olcsó, és minden az Ön által támasztott igényét kiszolgálja, valamint azért jó a cégek számára, mert így nem kell nagyon törődni a karbantartással. Mindössze kiadja egy cégnek a megbízást, és a webtárhely máris egy másik vállalkozás felelőssége. Adatai azonban nagyon fontosak az Ön számára, éppen ezért nem mindegy ki is lesz a szolgáltatója. Az abplusz.hu weboldalon fantasztikus megoldásokat találhat, kedvező áron! Látogasson el oldalunkra, hogy szemügyre vehesse, hogy milyen csomagok állnak a rendelkezésére. Mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy Ön is elégedett vásárlóink körét erősítse. Miután oldalunkat elolvasta és a saját szemével megnézte ezeket a csomagokat, ha további kérdése lenne, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Környezetbarát tárhely

Napjainkban az egyik legfontosabb tényező a környezetvédelem, a szakemberek igyekeznek minden területre bevezetni. Nincs ez másképp az internet világában sem, az egyik legnagyobb újítás a hazai piacon a környezetbarát tárhely. Cégünk elsőnek vezette be, hogy olyan adatközpontokkal működik együtt, amelyek vállalják, hogy teljes energiaigényüket megújuló energiából biztosítják, illetve ha plusz energiát kell vásárolniuk bizonyos okok miatt, akkor vállalják, hogy felhasznált plusz energia háromszorosát juttatja vissza zöld energiából a hálózatba. Tárhely szolgáltatásunk mellett sok egyéb szolgáltatást is nyújtunk, mint például weboldal- és webáruház készítés, domain regisztráció, keresőoptimalizálás. Tekintse meg csomagjainkat és válassza az Önnek leginkább megfelelőt. 30 napos pénzvisszafizetési garanciánkkal biztos, hogy nem veszíthet.

Komplett webtárhely szolgáltatás a Webserver Kft-től

Válaszd ki nálunk a számodra leginkább testhez állóbb megoldást tárhely témában. A csomagokhoz egy kötelezettségektől mentes kipróbálást is biztosítunk. Webtárhely szolgáltatásainkat folyamatosan vevőink igényeiteknek megfelelően alakítjuk ki. Cégünk számára a legfontosabb a biztonság, ezért erre a pontra nagyon odafigyelünk. Modern tűzfal rendszerünk minden pillanatban figyeli a behatolási szándékot, és azokat megfelelően blokkolja. A szervereinken tárolt adatokat folyamatosan ellenőrzéseknek vetjük alá. Nálunk adataid teljesen biztonságban lesznek. FTP hozzáférést csak Magyarországra is korlátozni tudja használója. Tárolásra SAS diszkeket használunk, melyek kiváló minőségűek. Adataidat 3 hónapra visszamenőlegesen vissza tudjuk állítani adatvesztés nélkül. Teljes online kezelőfelületet biztosítunk számodra, egy saját ügyfélkapuval. Online kezelőfelületeden kimutatásokat és statisztikákat is lekérhetsz, akár mindennap korlátozás nélkül. Csomagonként 1 darab ingyen domain regisztrációt is biztosítunk. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget. Látogass el még ma hozzánk és indítsd el domain és tárhely igényedet felénk.

Tárhely és domain regisztráció

Egy online projekt, vagy vállalkozás esetében nagy jelentőséggel bír a megfelelő domain név kiválasztása. Ebben nyújt segítséget ügyfeleinek a Domain Zóna, mint hivatalos .hu regisztrátor. Új cég, vagy új projekt indítása esetén célszerű a cégnév mellett egy kulcsszóban gazdag domainnév regisztrációja is. A megfelelő név kiválasztásában szakembereink, valamint az oldalunkon elérhető domain név ellenőrző felület is ügyfeleink segítségére szolgál. Cégünk másik kiemelkedő profilja a tárhely szolgáltatás. Célunk, hogy minden ügyfelünk tárhellyel kapcsolatos igényét a lehető legteljesebb mértékben ki tudjuk elégíteni. Ennek érdekében indulásunk, vagyis 2007-óta folyamatosan fejlesztettük és bővítettük a tárhely csomagok műszaki tartalmát. Ennek a fejlesztésnek az eredményeként ma már szinte mindenki talál igényeinek megfelelő csomagot. Legyen a cél egy kis méretű privát, illetve családi honlap tárolása, vagy egy kis-, illetve középvállalkozás honlapjának tárolása, vagy akár professzionális adatbázisok megfelelő színvonalú kezelése és tárolása.

Olcsó Tárhely

Olcsó Tárhely és Webtárhely szolgáltatás a Tárhely Olcsónnál. Regisztráljon .hu vagy .eu domain nevet tárhelyéhez és fenntartását kedvezményesen biztosítjuk. Olcsó Tárhely és olcsó domain regisztráció mindenkinek. Helyezze el új vagy régi domainnevét cégünk szerverén. Cégünk olcsó tárhely, webtárhely és domain regisztrációs szolgáltatást nyújt mind magán embereknek mind cégeknek. Minden igényt kielégítő tárhelycsomagjainkkal várunk minden kedves régi és új ügyfelünket. Emelett közel 200 féle domain végződésből választhat cégünknél, melyekhez kiválaszthatja a legopcionálisabb tárhely (webtárhely) csomagunkat. Cégünk színes tárhely választékkal várja ügyfeleit. omain regisztráció burkolt költségek nélkül.Hívjon minket bizalommal. Üdvözlettel: Tárhely Olcsón. Regisztráljon .hu vagy .eu domain nevet tárhelyéhez és fenntartását kedvezményesen biztosítjuk. Válassza cégünket, ha .hu regisztráció ra van szüksége. Hívjon minket bizalommal.