Minőségi passzívház

A megfelelően szigetelt családi házak igazán jó lehetőséget nyújtanak minden család számára. A passzívház tökéletes döntés, mivel rengeteg pénzt meg tud számára spórolni. A passzívház olyan ház, amely szigetelése miatt energiát állít elő a fűtéshez, így nem kell a fűtéshez amúgy is használt eszközöket alkalmaznia. Továbbá napelemek is felszerelhetők a tetőre.

Andrássy Palace Irodaház & irodák

Minden vállalkozás más és más fajta irodára, irodaházra vágyik a hosszú távú munkája során. Az Andrássy Palace Irodaház & irodák jó választásnak bizonyulnak. Az Andrássy Palace Irodaház & irodák minden vállalkozás számára kiválóak. A neo-reneszánsz épületszárny eredetileg lakóháznak épült. Az Andrássy úti szárny felújítása megőrizte és helyreállította az eredeti épület minden építészeti értékét.

Ingatlan Debrecenben érdekelné?

Ön is az ingatlan Debrecenben hirdetések között keresgél, de mivel úgy gondolja nem szeretné egyedül rendezni az ügyintézést, ezért egy ingatlan iroda segítségével szeretne lakást vásárolni? Nálunk ez esetben jó helyen jár, hiszen itt a sok eladásra szánt ingatlan mellett teljes körű szolgáltatásokkal várjuk önt is. Nézzen be honlapunkra, szemezgessen a lakások között és béreljen fel minket!

Telefonáljon, ha energetikai pályázatra van szüksége!

Olyan szakembereket keres, amelyeknek szakterületei közé tartozik különböző típusú energetikai pályázatok megírása? Akkor Önnek ránk van szüksége! Lépjen kapcsolatba velünk és mi tájékoztatni fogjuk Önt a lehetséges pályázati lehetőségekről és mindenről ami ezzel kapcsolatos és hasznos lehet Ön számára! Ne szalassza el ezt a lehetőséget, telefonáljon akár már most nekünk!

Ingatlanközvetítő cégünk mindenkit vár!

Szeretne egy ingatlant eladni, de nem talált még ehhez egy megfelelő ingatlanközvetítő céget? Akkor kattintson a http://ballaingatlan.hu/ingatlankozvetito/ weboldalra és megtudhatja, hogy Budapesten pontosan milyen címek alatt is találhatja meg ezeket az irodákat! Mivel több irodával is rendelkezünk Budapesten, így biztosan olyan iroda is van, ami Önhöz nagyon közel helyezkedik el.

A megfelelő energetikai tanúsítvány minden esetben kötelező lakás eladáskor!

Az energetikai tanúsítvány kötelező minden esetben, ha eladjuk vagy bérbe adjuk ingatlanunkat és ezt  10 évre lehet megcsináltatni és természetesen a tulajdonos dolga. Mielőtt bérbe adná lakását csináltassa meg a tanúsítványt hiszen 2012 óta kötelező. Nálunk többet megtudhat róla, azt is, hogy mégis miért kell ezt megkötni és, hogy mennyibe kerül.

Elérhető a kiadó lakás Budapest 13. kerület környékén?

Ha valaki épp lakást keres, számos lehetősége van arra, hogy megtalálja a megfelelőt, hiszen széles választékkal várunk minden érdeklődőt. A kiadó lakás Budapest 13. kerület környékén megtekinthető személyesen is egy előre megbeszélt időpontban. A kiadó lakás Budapest 13. kerületében kedvező ingatlan, ezért érdemes megnézni, hogy milyen ajánlatokban látható. Kattintson a hirdetésekre!

Elérhető a kiadó albérlet Székesfehérvár környékén?

Ha az Ön számára is szükséges lenne egy ilyen ingatlan, akkor keresse fel most az oldalunkat is. Kétségtelen tény, hogy a kiadó albérlet Székesfehérvár környékén megfelelő lehet. Nézze meg most Ön is az ajánlatokat, hiszen ezek között számos kedvezőeket találhatunk. A kiadó albérlet Székesfehérvár területén most is megtekinthető az oldalunkon is.

Az eladó ház Budapest 12.ker-ben jó választás

Amennyiben az Ön számára is szükséges lenne egy ilyen ingatlan, nézze meg most a honlapunkat is. Az eladó ház Budapest 12.ker-ben jó ajánlatban található meg, így biztosan Önnek is meg fog felelni. Keresse fel most az ajánlatainkat, majd nézze meg azt, hogy melyek azok az ingatlanok, amelyek elnyerték az Ön tetszését. Ezt akár most is megteheti!

Budaörsi eladó ingatlan a nyugalom szigetén található

A nyugalom fontos, ezt a nyugalmat pedig legjobban a saját lakásunkban tudjuk elérni. A budaörsi eladó ingatlan is a nyugalom szigete, a nagyvárosi zajoktól távol egy igazán nyugodt, csendes helyen lehet az otthonunk, ha a budaörsi eladó ingatlan mellett döntünk. Vásárolja meg most az ingatlant, mert egyre keresettebb az ingatlan.

Ingatlan fotózás – sík-panoráma külső belső épület fotók készítése

Ingatlan fotózás a weblapomon bemutatott tevékenységem témája. Ezzel a hasznos szolgáltatással szeretném segíteni az ingatlant eladó és kiadó közvetítőket és magántulajdonosokat. Egy cikkben olvastam azt a kifejezést, hogy az ingatlan fotózás, mostohán kezelt segítség. Valóban így van. Nem szeretnek áldozni a költségekből arra a kevéske összegre, amibe egy átlagos ingatlan (lakás) hirdetéséhez készítendő fotók kerülnek. Megoldják „házilag” telefonnal, vagy családi ismerőssel. Azonban ha szétnézünk az interneten, akkor számtalan példát láthatunk, az eladandó ingatlanról készült és a célnak teljes mértékben alkalmatlan felvételekre. Tapasztalataim folytán és a felmerülő igényeknek eleget téve úgy gondoltam, hogy érdemes egy kicsi többletet belevinni ennek a feladatnak a megoldásába és SÍK PANORÁMA fotókkal kezdtem kiegészíteni az ingatlanokról készített fotóimat. Vannak olyan belső terek (a külső homlokzatról nem is beszélve) ahol technikailag könnyen megoldható ez a felvételezési mód. A sík panoráma fotók kitárják a teret és többet mutatnak a helyiségek arányaiból és méreteiből. Az ingatlan hirdetéseket böngésző „vevőjelölt” így leginkább a valóságnak legjobban megfelelő felvételeket nézheti, melyek kellő alapot szolgáltatnak ahhoz a döntéshez, hogy felkerekedjen és egy-két órányi idő ráfordításával közelebb kerüljön a döntéshez, vagyis valóságban is megtekintse az áhított ingatlant. Amennyiben a fotós jól dolgozott, akkor nem lesz meglepődés és nem lesznek felhorkanások, hogy- „de hát a fényképeken sokkal kisebb-nagyobb-alacsonabb-magasabb” stb. volt látható. Honlapomon képekkel és egyéb információkkal bővített tájékoztatás található.
Bányai Viktor /ingatlanfényképész/

ingatlan

Több, mint 8000 ingatlan: eladó lakások, házak, családi házak, sorházak, kiadó irodaépületek, raktárhelyiségek, telkek, eladó nyaralók, új építésű lakóparkok szerepelnek adatbázisában.
Az Openhouse irodáiban ingyenes hitelügyintézéssel, lakásbiztosítással és egyéb, kapcsolódó szolgáltatásokkal várják.
Apropó hitel: a honlapon hitelkalkulátor segítségével számolhatja ki, mennyi hitelt vehet fel megközelítőleg, de a kollégák összeállítják a dokumentációt, tanácsot adnak és VIP ügyfélként a banki kondícióknál kedvezőbb kondíciókat választják ki Önnek!

A magyar tulajdonú (győri központú) ingatlanhálózat Magyarország egyik legdinamikusabban (a gazdasági válság ellenére is) fejlődő cége. A franchise hálózatként működő ingatlanvállalkozás jelenleg közel 30 irodával működik Magyarország nagyobb városaiban, de stratégiai célja között szerepel nem csak az 50 irodából álló hálózattá válás, hanem az országhatárokon túli terjeszkedés is.

Ingatlanok Szombathelyen

Abban a városban szeretne új vagy használt lakást vásárolni, ahol eddig is élt? A szombathelyi ingatlanok érdeklik szinte kizárólag, mert itt nőtt fel és nem akar új városba költözni? Szeret a Fő tér hangulatát vagy a régi római emlékművek, mint látványosságok vonzerejét? A meglévő garzon lakását azonban már kinőtte a család és nem férnek el jelenlegi otthonokba, ezért mindenképpen szükségszerűvé vált a költözés? Ha ellátogat ingatlan hirdetésekkel foglalkozó portálunka, akkor a helyi közvetítők és magánhirdetők ajánlataiból böngészhet vagy olvashatja el az ingatlan és hitelpiac legfrissebb híreit. Ha még nem találta meg a legkedvezőbb lakáshitel lehetőséget, akkor tanácsadóink ebben is segítséget nyújtanak az Ön számára. Oldalunkon a beépített univerzális hitelkalkulátorunk segítségével rengeteg időt tud megtakarítani magának, hiszen néhány egyszerű kattintással tudja megtekinteni a legkedvezőbb havi törlesztő részleteket.

Ingatlan hirdetések

Már több ingatlanközvetítő oldalra is feladta ingatlan hirdetését de még sehonnan sem kapott olyan érdeklődőt, aki komolyan meg akarta volna vásárolni a hirdetett lakást vagy családi házat? Elég sok pénzt kifizettet már a hirdetésért és nem akar többet áldozni ezért? Jöjjön el ingatlanközelítő oldalunkra és adja fel fényképes lakás vagy családi ház hirdetését valóban díjmentesen. Miért várna másokra, ha egyszer sürgeti az idő? Használja ki díjmentese szolgáltatásunkat és hirdessen díjmentesen. Egy honlap, ahol közel százezer ingatlan hirdetés közül válogathat. Használja univerzális keresőnket és tekintse meg az ön elképzeléseinek leginkább megfelelő lakásokat vagy családi házakat. Ha el akarja adni lakását vagy családi házát,akkor ezt ingyenesen megteheti, sőt az adatok mellél még fényképet is feltölthet. Egy honlapról tudja elérni a legjobb ingatlan hirdetéseket és a legkedvezőbb hitelajánlatokat is.

Hitelkalkulátor a legjobb részletekkel

Lakást szeretne vásárolni, de hiteligénylési gondjai vannak? Szabad felhasználású hitelre lenne szüksége? Keresi a legkedvezőbb havi törlesztő részleteket, de nem akarja az összes bankot egyesével végigjárni, mert ehhez sem türelme, sem ideje nincs? Az oldalunkon található hitelkalkulátor Önnek is sokat segíthet.Amennyiben esetleg el akarja adni meglévő lakását vagy családi házát, akkor nem kell tovább keresgélnie. Nálunk valóban egy oldalon tud elintézni mindent. Esetleg lennének kérdései ingatlan eladással, vásárlással vagy lakáshitel igényléssel kapcsolatban? Az illeték mértékével nincs teljesen tisztában? Honlapunkon minden kérdésére választ talál, mert mi több tízezer ingatlant ajánlunk, és a hiteligényléssel kapcsolatos legfontosabb híreket és tudnivalókat is ismertetjük. Minden kérdésére ingyen szívesen válaszolunk! Miért akar más helyen fizetni a tanácsadásért, a hirdetésfeladásért vagy hitelügyintézésért feleslegesen?

Mosonmagyaróvár és környéki ingatlan hirdetések

Elindult weboldalunk amelyen direkt Mosonmagyaróvár és környékén található ingatlanokat szeretnénk hirdetni. Szeretné lakását eladni,kiadni Mosonmagyaróváron?Most magánszemélyként ingyenesen feladhatja hirdetését.A már feladott hirdetéseket a későbbiekben lehet még szerkezteni,illetve újabb hirdetést feladni.Weboldalunkon részletesen lehetősége van bemutatni a hirdetni kívánt ingatlant.A feladott hirdetést google map funkció segítségével térképen is pontosan meg tudja mutatni hogy az eladásra kínált lakás hol helyezkedik el.A hirdetésekhez 6 db képet lehet csatolni.Minden hirdetéshez külön található még statisztika melynek segítségével nyomon tudja követni hogy hányan érdeklődtek a feladott hirdetése iránt.Talál még lakásvásárlásal és eladással kapcsolatos tippeket illetve óváron található bankfiókok elérhetőségeit.Célunk hogy mint magánszemély tudja Móváron és környékén értékesíteni az eladásra kínált ingatlanát.A feladott hirdetés azonnal megjelenik.Minden feladott hirdetés 30 napig él.

Sokingatlan.com – ingyenes ingatlan apróhirdetásek

A Sokingatlan.com ingyenes ingatlan hirdető portálon látható ingatlan hirdetések kiterjednek az egész országra, több féle ingatlantípusra (lakóházak, irodának való vagy fejleszthető ingatlanok, nyaralók stb) de külföldi hirdetéseket is találunk. Földrajz vagy árkategória szerinti szűkítés is lehetséges. A webportál küldetése, hogy az érdeklődők minél nagyobb adatbázisban tudjanak tallózni az eladásra kínált ingatlanok hirdetései között. A hirdetésfeladás regisztráció után tehető meg, ami ingyen van. Az oldalon az ingatlanközvetítők és ingatlanfejlesztők is rátalálhatnak potenciális ügyfelekre, lehetséges az előbbieken túl egyedi reklámok, cégreklámok elhelyezésére is díjfizetés ellenében. Az ingatlanközvetítéssel foglalkozó vállalkozások ezen túl számos kényelmi funkcióval is élhetnek az ingatlanportálon, mint pl. a más ingatlanportálokra feladott ingatlanhirdetések egyszerű importálása a sokingatlan.com oldalra.

Otthon Ingatlan Portál

Nem mindegy, hogy hol, hogyan és mennyiért vásárolsz vagy adsz el ingatlant. Célszerű olyan ingatlan portált választani, ahol célirányosan csak ingatlan hirdetésekkel találkozik az, aki lakást, házat vagy telket keres. Az ilyen ingatlan oldalakon körül tudsz nézni, hogy ki mennyiért árulja a hasonló helyen, hasonló állapotban lévő ingatlanát. Az Otthon ingatlan oldal egy kulturált megjelenésű ingatlan portál, ahol minden szolgáltatást ingyenesen vehetsz igénybe. A hirdetésfeladás és a képfeltöltés is ingyenes és korlátlan mennyiségben. Ne fizess ugyanezért a szolgáltatásért máshol, ha itt ingyen megkaphatod. Ha eladó ingatlanod van, akkor az oldal egy varázsló segítségével végigvezet az ingatlan hirdetés feladásának lépésein. Nálunk lehetőség van cserére is. Az ingatlan cserét be tudod állítani a hirdetés feladás során, azaz egyetlen hirdetéssel mind az eladás mind pedig a cserére lehetőséged van.