A beteg gyermekeknek az adó 1 százalék

A beteg gyermekek látványa mindenkit szomorúsággal tölt el, mert miért kell nekik szenvedni, miért kell nekik betegágyban ülni? Az élet olykor igazságtalan, de ezzel együtt kell élnünk. Minden adó 1 százalék egy remény a szebb életre és ez a remény csak rajtunk múlik. A Daganatos.hu Alapítvány már több, mint 7 éve segít a beteg gyermekek családjainak és most mi is részese lehetünk ennek a csodának.

Az alapítvány munkájának támogatására adó 1%

A daganatos, leukémiás gyermekek szüleinek fájdalmát senki nem értheti, mert a szenvedő gyermekünk látványa mindennél fájdalmasabb. Itt az idő, hogy végre mindenki cselekedjen és tegyen valamit a szebb jövőért. Az adó 1% az alapítványnak fontos segítséget jelent, habár tudjuk, hogy nem nagy összegekről beszélünk. Minden adófizető élhet a felajánlás lehetőségével, így a beteg gyermekeknek is kicsit több jutna.

Az adó 1 százalék felajánlása könnyű

Manapság is szükség lenne arra, hogy másokon is megpróbáljunk segíteni, legalább úgy, hogy kitöltünk egy egy dokumentumot. Az adó 1 százalék felajánlása könnyű megoldás lenne ugyanis arra, hogy valakin segítsünk. Az alapítványok többsége ugyanis csak erre és csak ilyen nemű segítségre vár az emberektől, mert tudja, hogy más mód nincsen.

Hasznos az adó 1 százalék felajánlása

Hazánkban is nagyon sok olyan beteg gyerek van, akinek szüksége lenne a segítségre. Éppen ezért hasznos lenne az adó 1 százalék felajánlása, melyen keresztül egy kis támogatást tudnánk nyújtani a rászoruló beteg gyerekeknek. Természetesen ezt az összeget a gyerekek kezeltetésére fordítanák vagy olyan hely kialakítására, ahol ők jól éreznék magukat.